Chladicí spirála - O 26 cm - 10 smyček - ušlechtilá ocel

Přednosti produktu:
10 smyček
Spirála: O 26 cm
Rychlé chlazení
Kvalitní ušlechtilá ocel
Snadné čištění


1 776 Kč 1 468 Kč bez DPH
Dostupnost: Skladem v distribučním centru
Kód: EM-10011526-ME
Chladicí spirála - O 26 cm - 10 smyček - ušlechtilá ocel

Detailní popis produktu

Tato chladicí spirála je nutností pro každého sládka Chcete si vyrobit své vlastní pivo? S chladicí spirálou RCBM-41NCS z gastronomického vybavení výrobce Royal Catering zajistíte potřebné zchlazení mladiny a zachováte tak cenné chutě. Proto by tento spirálový chladič z ušlechtilé oceli neměl chybět v žádném domácím pivovaru. Rychlé zchlazení mladiny pro lepší kvalitu piva Chcete-li vyrobit kvalitní a chutné pivo, musíte čerstvě uvařenou, horkou mladinu co nejrychleji zchladit na zákvasnou teplotu. Protože pokud se mladina nezchladí, tvoří se mikroorganismy a pivo nebude mít dobrou chuť, nebo v nejhorším případě dojde ke kontaminaci a pivo se zkazí. Díky dvěma dodávaným silikonovým hadicím 10 cm vysokou spirálu s 10 smyčkami z kvalitní a odolné ušlechtilé oceli snadno připojíte k oběhu vody. Takový chladicí okruh urychluje chlazení, neboť jakmile začnete čerpat studenou vodu smyčkami s vnitřním průměrem 7 mm, chladič odvádí teplo z mladiny. Tímto účinným spirálovým chladičem ochladíte 40 l mladiny na teplotu 25 až 30 °C během pouhých 30 minut – doba záleží na pokojové teplotě. Hygienická ušlechtilá ocel má kromě dlouhé životnosti také tu výhodu, že je bezpečná pro práci s potravinami a nijak neovlivňuje chuť mladiny. Oba konce nerezové chladicí spirály jsou ohnuty do tvaru háčků, a lze je tedy snadno a bezpečně zavěsit na okraj fermentační nádoby.

Doplňkové parametry

Kategorie: Kotle na vaření piva
Záruka: 24 měsíců
Hmotnost: 2 kg
Průměr trubky [mm]: 9 mm (vnější), 7 mm (vnitřní)
Počet cívek: 16
Výška cívky: 160 mm
Rozměry (DxŠxV): 32.5 x 25 x 48 cm
Hmotnost: 1.9 kg
Rozměry zásilky (DxŠxV): 38.5 x 38.5 x 63.5 cm
Hmotnost zásilky: 7.5 kg

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: