Objednávky ze dnů od 2.5 do 5.5. budou z technických důvodu zpracovány se zpožděním. Děkujeme za pochopení

Fritéza - 2 x 13 litrů - EGO termostat

Přednosti produktu:
2 x 13 l clelkem / max. 2,8 l oleje
Výkon: 2 x 3,250 wattů
230 V
Výpustný kohout
E.G. O. termostat


8 298 Kč 6 858 Kč bez DPH
Dostupnost: Skladem v distribučním centru
Kód: EM-10010153-ME
Fritéza - 2 x 13 litrů - EGO termostat

Detailní popis produktu

Dvojitá fritéza 2 x 13 litrů RCEF 13D-EGO od společnosti Royal Catering UPOZORNĚNÍ: vemte prosím na vědomí upozornění výrobce k bezpečnosti produktu. Dvojitá Fritéza 2 x 13 litrů RCEF 13D-EGO od společnosti Royal Catering byla koncipována pro profesionální využití. Fritéza je vyrobena z vysoce kvalitní ušlechtilé oceli, díky čemuž je odolná vůči korozi a lehce se čistí. Ve fritéze RCEF 13D-EGO jsou vestavěny vysoce moderní termostaty německé společnosti E. G. O.  Termostaty firmy E. G. O. patří k nejmodernějším a nejjemnějším termostatům na trhu. Výkonný topný element fritézy pracuje s 3250 W. Termostatem nastavená teplota zaručuje spolehlivost fritézy díky plně automatické kontrole stálosti teploty. Další předností je profesionální výpustný kohout s filtrem. Dodatkově bylo dbáno na to, aby byly nádržky zaoblené. To mnohanásobně ulehčí čištění.  Stabilita je zaručena krajně protiskluzovými gumovými nožičkami. Aby bylo zabráněno spalování materiálu, který padá z fritovacího koše, disponuje elektrická fritéza speciálními studenými zónami na svém dně.

Doplňkové parametry

Kategorie: Elektrické fritézy
Záruka: 24 měsíců
Hmotnost: 16 kg
Materiál: Ušlechtilá ocel
Napětí [V]: 230
Výkon [W]: 2 x 3250
Fritovací koš [mm]: 240 x 190 x 140
Maximální výkon [W]: 6500
Rozměry nádoby [cm]: 30 x 24 x 19
Časovač: Ne
Výpustný kohout: Ano
Se skříní: Ne
Tepelná ochrana: Ano
Kapacita max.: 16 l
Celkový objem: 26 l
Rozměry (DxŠxV): 47 x 60 x 38 cm
Hmotnost: 14.5 kg
Rozměry zásilky (DxŠxV): 62 x 55 x 46 cm
Hmotnost zásilky: 16.4 kg

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: