Gril na kebab - 10 500 W - do 80.0000 kg masa

10 500 W / 400 V
Výška masa max.: 820 mm
Hmotnost masa max.: 80 kg
Odkládací plocha s vanou na odkapávání tuku: 550 x 710 mm
Materiál: ušlechtilá ocel
36 610 Kč 30 256 Kč bez DPH
Dostupnost: Skladem v distribučním centru
Kód: EM-10430012-ME
Gril na kebab - 10 500 W - do 80.0000 kg masa

Detailní popis produktu

Elektrický gril na kebab pro profesionální použití S elektrickým grilem na kebab POTIS E4-S připravíte vždy křupavé a šťavnaté maso – ať už jehněčí, telecí, kuřecí kebab, šavarmu, gyros nebo Tacos al Pastor. Gril na gyros vás přesvědčí svou energeticky úspornou konstrukcí a díky otáčející se rožni se snadno obsluhuje. Protože nepotřebujete přípojku plynu, lze tento přístroj všestranně použít především ve stáncích rychlého občerstvení, bistrech nebo restauracích. Díky svému výkonnému topnému prvku dokáže stroj na kebab pracovat s 10 500 W, a zaručuje tak mimořádně rychlý ohřev. Kromě toho lze pomocí spínače nastavit intenzitu topných prvků a směr otáčení rožně na gyros ve směru nebo proti směru hodinových ručiček. Tato funkce umožňuje jak pravákům, tak levákům pohodlné krájení masa. Navíc lze intenzitu grilování přizpůsobit posouvacím rožněm, takže váš gril na kebab bude podávat vždy dokonalé výsledky. S nasazenou vanou na odkapávání tuku měří odkládací plocha grilu na gyros pouhých 550 x 710 mm. Přesto získáte dostatek grilovací plochy pro rožně s výškou masa do 820 mm. Robustní konstrukce navíc unese navíc bez obtíží masové špízy o maximální hmotnosti 80 kg – dokonalé pro trvalé používání ve stáncích rychlého občerstvení a bistrech s čilým provozem zákazníků. Plášť je vyroben z hygienické a zdravotně nezávadné ušlechtilé oceli a odpovídá vysokým gastronomickým požadavkům. Materiál odolný vůči korozi propůjčuje grilu na kebab moderní design a umožňuje jeho rychlé a nekomplikované čištění. Díky tomu vás gril na kebab přesvědčí svou dlouhou životností a odolností.

Doplňkové parametry

Kategorie: Elektrické grily na kebab
Záruka: 2 roky

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: