Gril na kebab - 4 500 W - až 15 kg masa

4 500 W / 400 V
Výška masa max.: 340 mm
Hmotnost masa max.: 15 kg
Odkládací plocha s vanou na odkapávání tuku: 500 x 650 mm
Materiál: ušlechtilá ocel
25 553 Kč 21 118 Kč bez DPH
Dostupnost: Skladem v distribučním centru
Kód: EM-10430015-ME
Gril na kebab - 4 500 W - až 15 kg masa

Detailní popis produktu

Elektrický gril na kebab pro profesionální použití S elektrickým grilem na kebab POTIS E1-S připravíte vždy křupavé a šťavnaté maso – ať už jehněčí, telecí, kuřecí kebab, šavarmu, gyros nebo Tacos al Pastor. Gril na gyros vás přesvědčí svou energeticky úspornou konstrukcí a díky otáčející se rožni se snadno obsluhuje. Protože nepotřebujete přípojku plynu, lze tento přístroj všestranně použít především ve stáncích rychlého občerstvení, bistrech nebo restauracích. Díky svému výkonnému topnému prvku dokáže stroj na kebab pracovat s 4 500 W, a zaručuje tak mimořádně rychlý ohřev. Kromě toho lze pomocí spínače nastavit intenzitu topných prvků a směr otáčení rožně na gyros ve směru nebo proti směru hodinových ručiček. Tato funkce umožňuje jak pravákům, tak levákům pohodlné krájení masa. Navíc lze intenzitu grilování přizpůsobit posouvacím rožněm, takže váš gril na kebab bude podávat vždy dokonalé výsledky. S nasazenou vanou na odkapávání tuku měří odkládací plocha grilu na gyros pouhých 500 x 650 mm. Přesto získáte dostatek grilovací plochy pro rožně s výškou masa do 340 mm. Robustní konstrukce unese navíc bez obtíží masové špízy o maximální hmotnosti 15 kg – dokonalé pro trvalé používání ve stáncích rychlého občerstvení a bistrech s čilým provozem zákazníků. Plášť je vyroben z hygienické a zdravotně nezávadné ušlechtilé oceli a odpovídá vysokým gastronomickým požadavkům. Materiál odolný vůči korozi propůjčuje grilu na kebab moderní design a umožňuje jeho rychlé a nekomplikované čištění. Díky tomu vás gril na kebab přesvědčí svou dlouhou životností a odolností.

Doplňkové parametry

Kategorie: Elektrické grily na kebab
Záruka: 2 roky

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: