Plnička klobás - horizontální - 3 L

Přednosti produktu:
Objem: 3 l
Válec: O 14 cm
Včetně 4 plnicí trubky
2 rychlosti
Ruční klika


3 784 Kč 3 127 Kč bez DPH
Dostupnost: Skladem
Kód: EM-10011900-ME
Plnička klobás - horizontální - 3 L
Plnička klobás - horizontální - 3 L
Tip

Detailní popis produktu

Praktická horizontální plnička klobás Pomocí kvalitní plničky klobás RC-SFV3L značky Royal Catering a čtyřech dodávaných plnicích trubek můžete manuálně vyrábět různé druhy klobás, ať už tenčí či tlustší. Díky tomu je ruční plnička klobás o objemu 3 l užitečným pomocníkem v restauracích, řeznictvích, jídelnách i domácích kuchyních. Plnička klobás z řeznických potřeb značky Royal Catering Plnička klobás z hygienické ušlechtilé oceli disponuje převodovkou se dvěma rychlostními stupni. To umožňuje rovnoměrné plnění klobás masovou hmotou ve dvou rychlostech. Klika, která ke konstrukci dobře přiléhá, zajišťuje optimální přenos síly a větší stabilitu, než je tomu u srovnatelných produktů s vyčnívající klikou. Silikonové těsnění zabraňuje úniku plnicí směsi z válce. Pro plnění válce o průměru 14 cm masovou hmotou jej stačí pouze odjistit a vyjmout. Nádobu lze plnit ručně nebo přímo z mlýnku na maso. Plnička klobás je kompletně vyrobena z potravinářské, trvanlivé ušlechtilé oceli, díky čemuž lze válce i jednotlivé části snadno čistit. V závislosti na náplni a tloušťce klobás si vyberte a připojte vhodnou plnicí trubku – k dispozici máte průměr 16, 22, 32 nebo 38 mm. Díky praktické přesuvné matici lze plnicí trubice rychle vyměnit a připojit je ke dnu 20 cm vysokého válce. Horizontální konstrukce zařízení na výrobu uzenin je zvláště vhodná také pro hrubší a pevnější výrobky.

Doplňkové parametry

Kategorie: Plničky klobás a jitrnic
Záruka: 24 měsíců
Hmotnost: 9 kg
Materiál: Ušlechtilá ocel
Průměr válce [mm]: 140
Nožní pedál: Ne
Regulace rychlosti: Ano
Plnicí trubky: 4 Pc
Výška válce: 200 mm
Objem válce: 3 l
Rozměry (DxŠxV): 40 x 32 x 20 cm
Hmotnost: 8.9 kg
Rozměry zásilky (DxŠxV): 45 x 26 x 26.5 cm
Hmotnost zásilky: 9.5 kg

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: