Stojan na hotdogy - 2 přihrádky - ušlechtilá ocel

549 Kč 454 Kč bez DPH
Dostupnost: Skladem v distribučním centru
Kód: EM-10012957-ME
Stojan na hotdogy - 2 přihrádky - ušlechtilá ocel

Detailní popis produktu

Všestranný stojan na hotdogy nejen pro párky Ať už v restauraci, bufetech nebo food trucku: držák na hotdogy od společnosti Royal Catering, odborníka na kvalitní potřeby pro gastronomii, je ideálním pomocníkem při servírování lahodných sendvičů, hotdogů, wrapů nebo kebabů. Vaši zákazníci tak mají volné ruce a mohou pohodlně platit bez toho, aniž by jim něco upadlo na zem. Případně můžete použít stojan v kuchyni a lákavě naaranžovat až dva hotdogy a podobné pochutiny s horkou náplní. Praktický držák hotdogů ze sortimentu potřeb pro rychlá občerstvení značky Royal Catering Představte si, že zákazník si objedná více párků v rohlíku nebo tacos. Ale i vy máte jen dvě ruce. Co dělat? Jednoduše uložte rohlíky nebo tortilly do dvou přihrádek držáku a naplňte je příslušnými přísadami. Držák na sendviče z potravinářské ušlechtilé oceli je praktický všestranný pomocník: Ulehčí vám nejen přípravu hotdogů, baget ad. v kuchyni, ale díky svému elegantnímu vzhledu je také ideální jako prezentační plocha v bufetu, na výloze nebo na pultu. Nebo tento univerzální stojan použijte k podávání tacos či burritos na stůl ve vaší mexické restauraci. Vaši hosté budou mít objednané jídlo vždy po ruce, mohou si ho pohodlně odložit a nic z něj nevypadne. V neposlední řadě se vysoce kvalitní ušlechtilá ocel vyznačuje tím, že je mimořádně odolná, trvanlivá a snadno se čistí. Držák na sendviče je nenápadná kuchyňská pomůcka, bez které se nebudete chtít obejít! Pořiďte si tohoto jednoduchého a důmyslného pomocníka, který posune vaše rychlé občerstvení na novou úroveň.

Doplňkové parametry

Kategorie: Hotdogovače
Materiál: Ušlechtilá ocel
Barva: Stříbrná
Rozměry (DxŠxV): 21 x 12 x 4.5 cm
Hmotnost: 0.4 kg
Rozměry zásilky (DxŠxV): 0 x 0 x 0 cm
Hmotnost zásilky: 0 kg

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: