Stroj na rolovanou zmrzlinu - 50 x 50 x 2,5 cm - Royal Catering

34 135 Kč 28 211 Kč bez DPH
Dostupnost: Skladem v distribučním centru
Kód: EM-10012843-ME
Stroj na rolovanou zmrzlinu - 50 x 50 x 2,5 cm - Royal Catering

Detailní popis produktu

  • Rozměry pracovní plochy: 50 x 50 x 2,5 cm
  • Výkon: 600 W
  • Materiál: ušlechtilá ocel
  • Kompresor: Cubigel
  • se čtvercovou mrazicí deskou


Trendy stroj na rolovanou zmrzlinu: podávejte zmrzlinu se stylem

Udělejte z výroby zmrzliny nádhernou podívanou! Díky stroji na rolovanou zmrzlinu můžete kulinářský trend původem z Thajska přinést na místní trhy, poutě, do cukráren, zmrzlináren a kaváren. Zmrzlinu v tekutém stavu nebo mléko (vhodná jsou i veganská mléka) nalijete před zraky zákazníků na mrazicí desku. Hmota po chvilce zmrzne. Pomocí špachtličky následně vykouzlíte chutné zmrzlinové rolky.

Senzační rolovaná zmrzlina díky stroji na thajskou zmrzlinu od výrobce Royal Catering

Přejí si vaší zákaznici něco jedinečného? Ovoce, sladkosti, bylinky a další můžete nakrájet, přidat do zmrzliny a promíchat do požadované konzistence. Od krémových po velmi pevné, od sladkých po ovocně svěží - možnosti jsou neomezené.

Stroj na thajskou zmrzlinu má čtvercovou mrazící desku o rozměrech 50 x 50 x 2,5 cm. Na ní lze připravit jednu velkou nebo dvě menší porce rolované zmrzliny. Díky 600 W a výkonnému kompresoru je profesionální zmrzlinovač mimořádně účinný. Rychle dosahuje požadované provozní teploty a spolehlivě ji udržuje.

Stroj na výrobu rolované zmrzliny je vyroben z odolné ušlechtilé oceli. Díky tomu je odolný proti korozi a biologicky inertní - ideální pro použití v gastronomii. Kontakt s potravinami je zdravotně nezávadný, protože materiál s nimi nereaguje. Kromě toho můžete hladký povrch snadno a rychle vyčistit.

Prodáváte zmrzlinu na různých místech? Žádný problém. Inovativní stroj na thajskou zmrzlinu lze díky kolečkům s lehkým chodem snadno přemisťovat. Brzdy drží zařízení spolehlivě na místě.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: