Strojek na nudle - 16 cm - 1 až 14 mm - elektrický

Přednosti produktu:
Otvor pro vkládání těsta: 16 cm
Tloušťka těsta: 1 - 14 mm
šířka nudlí: 3/9 mm
Výkon: 550 W
Elektrický


6 949 Kč 5 743 Kč bez DPH
Dostupnost: Skladem v distribučním centru
Kód: EM-10011755-ME
Strojek na nudle - 16 cm - 1 až 14 mm - elektrický

Detailní popis produktu

Čerstvé těstoviny hotové během chvilky pomocí skvělého strojku na nudleA je zcela jedno, zda je budete připravovat v restauraci, bistru nebo u Vás doma v kuchyni: Tento univerzální strojek na nudle RC- EPM160 od společnosti RC, která se specializuje na kvalitní kuchyňské vybavení, je skvělým pomocníkem při rychlé přípravě různých druhů těstovin. Urychlete pracovní procesy ve Vašem podniku a šetřete tak čas i peníze.Tagliatelle či fettuccine se zařízením na výrobu těstovin od dodavatele produktů do gastronomických provozů RCDíky elektrickému strojku na nudle patří namáhavé ruční válení nudlí již dávno minulosti. Otvor pro vkládání těsta je široký 16 cm. Posypte těsto trochou mouky, aby se nelepilo na válečky a těsto znovu vložte do strojku. Poté pomocí otočného tlačítka nastavte tloušťku těsta od 1 do 14 mm a znovu zatočte kličkou. Tento postup opakujte tak dlouho, dokud není těsto tenké dle Vašeho přání.Vlastní výroba nudlí se provádí řezacím nástavcem, který je součástí zařízení na výrobu těstovin: Dle toho, zda chcete podávat tagliatelle či fettuccine, otáčejte předem vyváleným těstem pomocí motorového 550 W pohonu příslušnými řeznými noži a můžete vyrobit 3 nebo 9 mm široké proužky nudlí. Vyrobené nudle se poté mohou buď usušit na vzduchu nebo rovnou čerstvé uvařit. Dobrou chuť!Toto zařízení na výrobu těstovin z vysoce kvalitní nerezové ocele a niklované ocele je nejen velice odolné a snadno se čistí, ale je také odolné vůči rzi a korozi. Maximální stabilitu a bezpečnou výrobu nudlí zajišťují čtyři protiskluzové gumové nohy.

Doplňkové parametry

Kategorie: Výrobníky těstovin
Záruka: 24 měsíců
Hmotnost: 17 kg

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: