Vyvalovačka těsta - O 14 až 29 cm - 1 válec - 0 až 5 mm

Přednosti produktu:
motor o výkonu 240 W
šířka polotovaru 14 - 29 cm
tloušťka těsta 0 - 5 mm
množství těsta 80 - 210 g
ušlechtilá ocel


21 589 Kč 17 842 Kč bez DPH
Dostupnost: Skladem v distribučním centru
Kód: EM-10011801-ME
Vyvalovačka těsta - O 14 až 29 cm - 1 válec - 0 až 5 mm

Detailní popis produktu

S rychlou rozvalovačkou těsta vyválíte pizzu během okamžiku!Ať už v pizzerii, pekárně nebo restauraci: univerzální vyvalovačka těsta RC-DRM311 značky RC, expertů na vysoce kvalitní kuchyňské spotřebiče, je nepostradatelným pomocníkem pro rychlé vyvalování pizzy, chlebových placek, dortových korpusů, pita chleba a dalších kulatých výrobků z těsta. Zrychlete pracovní procesy ve své společnosti a ušetřete drahocenný čas i peníze.Chlebové placky, pita chleba a další s vyvalovačkou těsta ze sortimentu potřeb pro gastronomii RCS rozvalovačkou pizza těsta se stává fyzicky vyčerpávající rozvalování těsta minulostí. Stačí vložit těsto o hmotnosti 80 až 210 g do trychtýře stojacího stroje a stisknout tlačítko zap / vyp a motor o výkonu 240 W spustí válec s nepřilnavým povrchem do chodu.Pomocí otočného ovladače vyberete jednoduše požadovanou tloušťku polotovaru mezi 0 a 5 mm. Podle množství těsta a nastavené tloušťky vyrobí rozvalovačka jako mávnutím kouzelného proutku těsto pizzy o průměru 14 až 29 cm. A to doslova bleskurychle! Průběh těsta trvá jen několik sekund. Můžete tak vyrábět chutné pizzy jako na výrobní lince i během hektického času obědů, takže žádný host neodejde domů nebo zpátky do kanceláře hladový.Transparentní kryt z plexiskla zakrývá oba válec, a slouží tak nejen bezpečnosti na vašem pracovišti, ale zaručuje také optimální sledování pracovního postupu. Vyvalovačka pizza těsta je vyrobena z vysoce kvalitních a odolných materiálů, jako je ušlechtilá ocel a plast, a lze ji snadno čistit.

Doplňkové parametry

Kategorie: Vyvalovačky na těsto
Záruka: 24 měsíců
Hmotnost: 22 kg

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: