Lis na vosk - ruční - ušlechtilá ocel - 38 x 34 cm

účinný - pro vytočení medu po odvíčkování
velkorysý - kontejner nabízí dostatek prostoru s výškou 275 mm.
Odolnost - vyrobeno z odolné nerezové oceli
praktické - nylonová síť je součástí balení
Kompaktní - vejde se do každé medové kuchyně o celkové velikosti 38 x 34 cm.

SSL certifikát: Všechny transakce jsou zabezpečené a šifrované.
100% bezpečná platba. Platební metody se v jednotlivých zemích liší.

Vrácení zboží:Zboží je možné vrátit v původním stavu do 30 dnů od jeho obdržení.
Záruka:Na nové produkty těchto značek poskytujeme dvouletou záruku.
5 130 Kč 4 240 Kč bez DPH
Dostupnost: Skladem v distribučním centru
Kód: EM-10280185-ME
Lis na vosk - ruční - ušlechtilá ocel - 38 x 34 cm
Lis na vosk - ruční - ušlechtilá ocel - 38 x 34 cm
Zakázat prodej

Detailní popis produktu

Robustní lis na vosk z nerezové oceli pro šetrný sběr medu Pomocí lisu na vosk Wiesenfield získáte z plástů každou kapku cenného včelího medu. Robustní model odděluje vosk od předem nezakrytých hřebenů pomocí ručního pohonu. Toto šetrné lisování za studena používejte v profesionálním nebo hobby sektoru. Lis na včelí vosk s nízkými ztrátami medu a vosku Pro cementový med a plásty, které nelze vytočit: Pro plásty, které nelze vytočit, použijte účinný lis na včelí vosk. Lis je vhodný také pro zpracování plástů, ve kterých med zkrystalizoval. Aby bylo možné med čistě oddělit od vosku, je lis na vosk pro včelaře vybaven nylonovou síťkou odolnou proti roztržení. Slouží k zachycení zbytků vosku, zatímco med odtéká otvory v nádobě o výšce 275 mm. Model je vyroben z odolné nerezové oceli a optimálně odolává jak vysokým hygienickým požadavkům ve včelíně, tak lisovacímu tlaku.

Doplňkové parametry

Kategorie: Včelařské potřeby
Materiál: Ušlechtilá ocel
Výška nádoby [mm]: 275
Průměr nádoby [mm]: 232
Rozměry (DxŠxV): 38 x 34 x 55 cm
Hmotnost: 7.25 kg
Rozměry zásilky (DxŠxV): 36 x 36 x 57 cm
Hmotnost zásilky: 8.5 kg

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: