Lopata na pizzu - 100 cm dlouhá - 20 cm široká
Přednosti produktu:
100 cm celková délka
20 cm průměr plochy lopaty
Ušlechtilá ocel
0,7 kg vlastní váha
100 cm celková délka
20 cm průměr plochy lopaty
Ušlechtilá ocel
0,7 kg vlastní váha
Detailní popis produktu
Lopata na pizzu RCPS-1000/200 od Royal Catering je určena na profesionální použití v gastronomických zařízeních, jako jsou například velké kuchyně, restaurace, pizzerie, rychlá občerstvení a pekárny. Nicméně je vhodná také na soukromé použití při grilování nebo rodinných oslavách. S celkovou délkou 100 cm se s lopatou na pizzu velice snadno zachází. Lopata ještě navíc spolehlivě chrání před popálením při vytahování horkého chleba, nebo pizzy. Lopata je 100 cm dlouhá a je tak ideální na servírování, nebo na hluboké trouby a grily. Za pomoci této lopaty na pizzu můžete snadno a rychle vyndávat a zandávat těsto všeho druhu . Plocha lopaty má velkorysý průměr 20 cm, díky čemuž lze s pizzami příslušné velikosti perfektně manévrovat. Deska lopaty je hladká a tenká, má ale i tak vysokou stabilitu. Díky tomu samotné nošení, nebo vkládání syrovéha těsta není vůbec komplikované. Násada lopaty na pizzu je z nerezové oceli, díky čemuž se velice snadno čistí. I přes robustní materiál a celkovou délku 100 cm váží lopata pouze 0,7 kg. Vzhledem k nízké hmotnosti a 1,9 cm tlusté rukojeti je navíc zaručena optimální manipulace. 80 cm dlouhé držadlo chrání ruce před popáleninami, protože při používání lopaty RCPS-1000/200 nepřijdete s horkem z trouby do styku. Takže můžete snadno a bezpečně vyndat pizzy, chléb a pečivo z trouby a rozmazlovat tak své zákazníky.Doplňkové parametry
Kategorie: | Pec na pizzu |
---|---|
Záruka: | 24 měsíců |
Hmotnost: | 1 kg |
Rozměry [mm]: | Průměr lopaty na pizzu: 200 / tloušťka lopaty: 1,45 / délka rukojeti: 800 / průměr rukojeti: 20 |
Rozměry (DxŠxV): | 20 x 99.8 x 2 cm |
Hmotnost: | 0.7 kg |
Rozměry zásilky (DxŠxV): | 0 x 0 x 0 cm |
Hmotnost zásilky: | 0 kg |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.