Objednávky ze dnů od 2.5 do 5.5. budou z technických důvodu zpracovány se zpožděním. Děkujeme za pochopení

Ohřívač na polévku - 7 l - 500 W - matný - Royal Catering

všestranné využití – výkon až 500 W pro použití restauracích, jídelnách nebo vývařovnách
kapacita – velkorysý objem 7 l
univerzálnost – velký teplotní rozsah 30–110 °C
praktičnost – není třeba plnit vodou a víko je součástí balení
dlouhá životnost – díky prvotřídnímu zpracování a použití kvalitní ušlechtilé oceli

SSL certifikát: Všechny transakce jsou zabezpečené a šifrované.
100% bezpečná platba. Platební metody se v jednotlivých zemích liší.

Vrácení zboží:Zboží je možné vrátit v původním stavu do 30 dnů od jeho obdržení.
Záruka:Na nové produkty těchto značek poskytujeme dvouletou záruku.
4 377 Kč 3 617 Kč bez DPH
Dostupnost: Skladem v distribučním centru
Kód: EM-10012770-ME
Ohřívač na polévku - 7 l - 500 W - matný - Royal Catering

Detailní popis produktu

Ať už v hotelovém bufetu nebo v restauraci, při přípravě polévky nebo při cateringu: vysoce kvalitní ohřívač polévek ze sortimentu potřeb pro gastronomii značky Royal Catering spolehlivě udrží při správné teploté bujóny, vývary, omáčky nebo jiné pochoutky, jako je čokoláda nebo krémové sýrové fondue.
Šafing na polévku má kulatý hrnec o objemu 7 l a odpovídající poklici. Požadovanou teplotu můžete nastavit mezi 30–110 °C pomocí otočného ovladače na základně ohřívače jídla. Díky velkému teplotnímu rozsahu se přístroj skvěle hodí i na fondue nebo na rozpouštění čokolády. Bain Marie spolehlivě pracuje při výkonu 500 W. Obzvláště praktické: ohřívač jídla z ušlechtilé oceli funguje jako uzavřený systém a nemusí se plnit vodou, jak je tomu u bain marie obvyklé.
Elektrický ohřívač potravin je vyroben z ušlechtilé oceli bezpečné pro potraviny. Vysoce kvalitní materiál má dlouhou životnost, je odolný a zvláště snadno se čistí. Kompaktní spotřebič s jednoduchým designem navíc šetří místo a lze jej snadno zakomponovat do každé kuchyně.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: