Termoizolační box na pizzu Cam GoBox®, horní plnění, Cambro, Objem: 6 kartonů 330x330x(H)40 mm pro pizzu O320 mm, Černá, 410x410x(H)339mm

1 758 Kč 1 453 Kč bez DPH
Dostupnost: Skladem v distribučním centru
Kód: HN-EPPZ35265BST110-NH
Termoizolační box na pizzu Cam GoBox®, horní plnění, Cambro, Objem: 6 kartonů 330x330x(H)40 mm pro pizzu O320 mm, Černá, 410x410x(H)339mm

Detailní popis produktu

Termoizolační box s těsnícím víkem pro bezpečné skladování potravin během přepravy a skladování, zvláště užitečný v gastronomii a cateringu, kde je vyžadována vysoká odolnost proti mechanickému poškození a udržení stabilní teploty uvnitř nádoby Určen pro přímý i nepřímý styk s potravinami Dokonale udržuje nízkou i vysokou teplotu pokrmů až 4 hodiny Vhodný pro použití v teplotním rozsahu od -40°C do 120°C Vyroben z pěnového polypropylenu (EPP), extrémně odolného proti mechanickému poškození a povětrnostním vlivům, bez freonů, 100% recyklovatelný Plnění shora, což výrazně zlepšuje přepravu kartonů s pizzou Svislé vnitřní drážky usnadňují vkládání a vyjímání nádob Systém výstupků a žlábků na rozích nádoby zajišťuje stabilní uchycení a bezpečnou přepravu potravin Systém ventilačních otvorů pro odvod páry z komory za účelem zachování křupavého těsta pizzy Tloušťka izolace: 30 mm Velmi nízká hmotnost (hustota: 30 g/l) Ergonomické rukojeti pro snadné přenášení Místo pro štítek s popisem pro identifikaci obsahu Stohovatelný Snadno se udržuje v čistotě Lze mýt v myčce nádobí Splňuje zákonné a hygienické požadavky na obaly pro přímý styk s potravinami Dostupné objemy: EPPZ35265BST110: pro 6 kartonů 330x330x(V)40 mm pro pizzu o320 mm Čistá hmotnost: 1,07 kg EPPZ35330BST110: pro 8 kartonů o rozměrech 330x330x(V)40 mm pro pizzu o320 mm Čistá hmotnost: 1,3 kg Pro použití se speciálními vložkami pro delší dobu udržení požadované teploty: Camchiller® chladící (CP2632443) Camwarmer® ohřívací (HP2632444) Vložky nejsou součástí balení

Doplňkové parametry

Kategorie: Přepravní termo boxy
Záruka: 2 roky
Hmotnost: 1 kg
Materiál: Plasty

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: